Skinníčci

17.12.2010 10:23

Po zapeklitém pátrání jak to udělat s dopravou k nám dorazily skinní posily :-)) Je to samička Glorie a sameček Fotis, oba ze stanice od Milundy. Moc moc za ně děkuji paní Kuižové, která mi Fotiska opatrovala dokud bylo možné jej dopravit k nám do Otrokovic, a také za Glorinku, nádhernou holčinku, na kterou jsem měla vysloveně štěstí :-) Přeprava nebyla nijak jednoduchá, ale zachránila mě kamarádka z práce, MVDr. Lenička Dušková, která pochází z Písku a byla tak moc hodná, že mi morčíky přes celou republiku vlakem přivezla. Leni, ještě jednou véélkéé díky!!! Více o morčátkách přidám v nejbližší době, každému už se chystá samostatná stránečka.

Mímata z vrhu N krásně rostou, už to nejsou žádní pišišvorové. Neytirinka je čím dál krásnější a s velkou pravděpodobností u nás zůstane a budeme doufat v její výstavní kariéru.

No a po Vánocích by k nám měla dorazit ještě jedna posila a to hladká tříbarevná holčička z chs DryMill. Po smrti našich nádherných satének "Otesanek" se tak budeme zase těšit na tříbarevnou krasavici a budeme doufat v ještě barevnější miminka :-))

Poslední novinkou je přestěhování Devinka, který u nás "chovatelsky strádal" a neměl žádnou nevěstu. Nyní bydlí v chs Kvítku u Evičky Beranové, kde na něj čeká hned několik nápadnic. Přejeme mu hoodně zdravíčka a ať nám tady po sobě hoodně krásných dětiček.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.