Čekáme na nové posily

29.01.2010 09:06

Novou posilou do dlouhosrstých řad bude nádherná alpačí holčička Iwelina z chs Kharwell CZ. Je to holčinka trikolorní a se saténovým genem, který má i náš Baloo. Takže máme i novinku v plánech a budeme čekat, jestli se zadaří malé alpaky a snad některá i v saténu. Na straně Iwelinky i Balooa měli rodiče čoko barvičku, tak uvidíme, jestli se to projeví na mrňouscích :-)) Iwelinka by měla dorazit už tuto neděli, je to 5ti měsíční holčinka, takže jak se rozkouká, poputuje k Balooovi.

Další posilou do červeňásků bude hladká saténová samička z chs Brusinka. Na tuhle nádheru jsem čekala téměř rok a teď jsem se konečně dočkala :-)) Holčinka je z vrhu L a za měsíc snad přicestuje k nám.

A poslední novinou, a mojí zcela srdcovou záležitostí, je samička Emilka z chs Fantom Chlum. Samička je černá tanička a strašně moc se na ni těším. Po odchodu naší Deynušky (ze stejné chs) mi bylo po taní barvičce smutno, takže u nás nesmí chybět. Co víc, tatínek Emilky byl Deynušky dědeček, takže se těšíme dvojnásob :-)) Za měsíc by měla Emilka taky přicestovat :-))

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.