Březosti

05.02.2010 18:27

Tak se nám holky pěkně zakulatily a my napjatě čekáme, kdy se nám v morčatárně budou vesele producírovat miminka.

Amálka už má bříško jako balon a váhu 1040g. Rodit by měla kolem 12. února. Tatínkem bude náš saténový Mobík Od Ječmínka a mimča budou mít PP.

Další těhulí a pro nás dlooouho očekávanou maminou je Ursína Pod Stránskou skálou. U samečka byla od srpna loňského roku a pořád nic. V březnu jí bude rok, tak jsem už házela flintu do žita. Vystřídala průběžně dva partnery a pořád nic. Naposledy jsem ji od Edíka dávala ke Quidovi 6.ledna. Vzhledem k tomu, že ale miminka už kopou, bříško má velké a porod čekáme do 14 dní, bude tím vyvoleným a šťastným tatínkem (už dvojnásobným) Eduard Silmarillion. Jsem moc ráda, že se nakonec zadařilo a modlíme se, aby bylo všechno v pořádku a mamča i miminka všechno zvládli na jedničku.

No a zatím poslední těhulkou bude asi Snoopinka, které se bříško také kulatí a na váze vesele přibírá. Tatínkem bude opět Edík, které mu poslední dobou daří :-DD Tak doufáme, že i tady to klaplo a dočkáme se krásných červených česko-finských miminek.

Ode dneška jsou spolu také Marliska a Devinek, celý den probíhá bouřlivé namlouvání, i náznaky krytí jsem pozorovala, tak snad jsme vychytali říji a mimča budou co nevidět. Na toto spojení se moc těším, spojení německé a americké krve bude určitě zajímavé a pokud se povede holčička, určitě zůstane doma.

Janettka se po předčasném porodu zotavuje, už je veselá, pobíhá a baští o 106. Po počátečních neshodách se ségrou Jasněnkou, jsem je dala k holkám a jak jinak, Rozárka je uzemnila a je klid. Holky se ve společnosti jiných samic chovají perfektně a jsou velké kamarádky. Tady přikládám důkaz :-))

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.